Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax trainingspak 2014/2015

Het meest populaire trainingspak van de grootste club van Nederland is vernieuwd en vanaf nu direct leverbaar in twee varianten. Naast de twee trainingspakken die hieronder worden beschreven kun je zowel van de thuis- als uitcollectie ook de Ajax sweater, het Ajax trainingsshirt, de Ajax trui en de Ajax trainingsbroek in een lange en korte variant kopen. Vergelijk de aanbieders onder de items van jou keuze en koop direct! Alle items zijn vaak ook in kindermaten leverbaar.

Ajax trainingspak thuis 2014/2015

Ook dit jaar weer zien we weer een fluorkleur terug, maar niet op de trainingskleding voor thuiswedstrijden. Hier is veilig gekozen voor een elegante lichtblauwe kleur met rode en witte accenten. Een opvallend detail dit jaar is dat op de borst van het Ajax trainingspak het logo van de club met een rode achtergrond staat. Andere mooi accenten aan het trainingspak zijn de rode en witte streep langs de schouders naar beneden. Deze streep doorbreekt de karakteristieke adidas strepen over de mouwen van de trainingskleding. Hierdoor springt het logo er lekker uit! Het logo van de kledingleverancier adidas zien we ook terug op de andere borst. Waar we in voorgaande jaren soms een andere kleur trainingsbroek zagen is alles dit jaar dezelfde kleur. Hierdoor open de items mooi in elkaar over en straalt het heel pak een vorm van eenheid uit.

Ajax trainingspak uit 2014/2015

Ten opzichte van vorig jaar is er voor de uitwedstrijden dit jaar een veiligere keuze gemaakt. In plaats van een zwart pak met zalmroze accenten wordt de zwarte hoofdkleur van dit Ajax trainingspak dit jaar gecomplementeerd door een fluorgroene kleur. Deze fluorgroene kleur zien we terug in het clublogo van Ajax en in de adidas strepen over de schouder en mouwen van het trainingspak. Deze strepen worden op de uitkleding doorbroken door een streep in twee grijstinten. Een leuk detail aan het trainingspak is dat de kampioenssterren ook in het fluorgroen op het Ajax trainingspak zijn gestikt. Dit geeft de fantastische presentatie van het winnen van meer dan 30 landstitels de eer die het verdient. Er zijn immers niet veel clubs die 3 of meer sterren boven het logo dragen.

Overige Ajax trainingskleding

Naast het trainingspak is er dit seizoen ook nog keuze uit allerlei andere Ajax trainingskleding. Denk hierbij aan het prachtige Anthem jacket of de mooi Ajax sweater. Verder kun je ook het trainingsshirt bestellen. Alle artikelen zijn zowel in een thuis- als uitvariant verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een ander artikel wat je hier niet bij ziet staan? Bekijk dan toch even de sites van verschillende aanbieders om er zeker van te zijn dat ze jou artikel misschien toch op voorraad hebben!

Ben je op zoek naar het Ajax shirt thuis 2014/2015 of het Ajax shirt uit 2014/2015? Ook die zijn vanaf nu te koop! Klik hierboven in het menu naar het kledingstuk naar keuze.

Kenmerken

  • Mesh, voor een betere luchtcirculatie
  • Geborduurde clublogos op alle artikelen
  • Elastische boorden
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.