Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax trainingspak 2020/2021

Samen met het nieuwe uittenue voor het seizoen 2019/2020, is ook het trainingspak voor het nieuwe seizoen 2019/2020 officieel gelanceerd door voetbalclub Ajax en kledingsponsor Adidas. In dit trainingspak zullen de spelers van de club, de trainingen en warming ups doen voor de wedstrijden die zij zullen gaan spelen. De wedstrijden die gespeeld zullen worden door de club zijn als volgt; Eredivisie, KNVB Beker en de wedstrijden in Europa die nog gaan komen. Het trainings- en presentatiepak zien er weer uit om door een ringetje te halen. Lees hieronder gauw verder voor de design details!

Ajax trainingspak Raw Gold 2019/2020

Het eerste trainingspak dat is gelanceerd door de club en Adidas is de gouden variant. Dit seizoen zijn de trainingspakken geïnspireerd door het Condivo 18 template. Het trainingspak heeft dit seizoen een gouden jack en een zwarte broek waar de club voor de wedstrijden in zal gaan schitteren. Het jasje heeft als basiskleur de kleur goud, deze kleur konden we ook al terugvinden in het nieuwe uitshirt. Het jack heeft een mooie v-hals. Over de mouwen zijn de drie Adidas strepen te zien in de kleur zwart, zodat het goed past bij de trainingsbroek. Op de rechterborst is het logo van Adidas te zien en op de linkerborst het logo van voetbalclub Ajax. De bijpassende broek is volledig zwart van kleur en heeft gouden details. Deze zijn terug te zien op bijvoorbeeld de zijkanten van de broek. Hier zijn de Adidas strepen in het goud, en ook de logo’s zijn goud gekleurd. Wil jij ook net als Ajax schitteren in dit comfortabele trainingspak? Twijfel dan niet langer, en schaf hem snel aan!

Ajax Presentatiepak 2019/2020

Het nieuwe presentatiepak dat is gelanceerd voor voetbalclub Ajax is geheel in de kleur zwart. Het presentatiepak zal dit seizoen gedragen worden door de voetbalspelers wanneer zijn per bus naar de locaties worden gebracht. De basiskleur is volledig zwart en het bevat de gouden accenten die we eerder al naar voren zagen komen in het uit tenue en trainingspak. Op deze manier heeft Adidas 1 lijn aangehouden zodat alles bij elkaar past. Het presentatie jack heeft een mooie v-hals en gouden accenten over de armen lopen. Ook de logo’s zijn in het goud uitgevoerd. Het jack heeft grote steekzakken, zodat je daar wat kleine dingen in kwijt kunt, altijd handig! De bijpassende broek is ook zwart en bevat dezelfde Adidas strepen in een gouden kleur. De broek is erg comfortabel en bevat enkel ritsen zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan/uit kunt doen.

Beide pakken beschikken over de Adidas climacool technology en bestaan voor 100% uit polyester.

Ajax trainingspak Power Red 2019/2020

Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd voor voetbalclub Ajax is in een rode en zwarte kleur. Ook wel de kleuren van de stad Amsterdam. Het nieuwe trainingspak bevat eigenlijk meer een trainingstrui dan dat het een jas is, maar deze kan uiteraard ook gecombineerd worden met een trainingsjack. De trainingstrui is volledig rood van kleur en bevat een mooie v-hals. Op de rechterborst is het logo van kledingsponsor Adidas te vinden en op de linkerborst staat het logo van voetbalclub Ajax met de drie kampioenssterren daarboven. Beide logo’s zijn in het wit uitgevoerd. Over de mouwen lopen de drie kenmerkende Adidas strepen, ook deze zijn in dezelfde kleur rood als het shirt zelf.

De bijpassende trainingsbroek is volledig zwart van kleur. De logo’s die erop staan afgebeeld zijn volledig in een witte kleur. De pasvorm is ook erg mooi, de pijpen vallen mooi strak om de kuit zodat deze goed blijft zitten.

Overige trainingskleding

Wat zou de club moeten zonder de overige trainingskleding? Precies! Ook deze mogen niet ontbreken aan de nieuwe Ajax voetbal kledinglijn van het seizoen 2018-2019. Verschillende producten zijn gelanceerd, zoals het trainingsshirt, trainingsshort, polo en de sweater Hieronder zullen deze kort toegelicht worden.

Trainingsshirt

Het nieuwe trainingsshirt van voetbalclub Ajax is volledig goud met zwarte accenten. Het shirt heeft een mooie v-hals. Over de mouwen lopen drie zwarte Adidas strepen, en ook lopen deze door in de achterkant van de hals. Op de linkerborst is het logo van Ajax afgebeeld en op de rechterborst het logo van kledingsponsor Adidas.

Sweater

De nieuwe sweater voor Ajax is iets anders dan de tenues/trainingskleding die tot zover uit is gekomen. Deze sweater is zwart van kleur en bevat ook de gouden accenten. Het mooie aan deze sweater is dat het op de achterkant het oude logo heeft staan van de club. Vrij groot en opvallend, maar erg mooi detail!

Polo

De nieuwe polo die is gelanceerd voor de spelers van de club is ook volledig goud van kleur. Het shirt bevat een klassieke polokraag met 3 knopen. Het shirt heeft mooie korte mouwen met daarop de drie Adidas strepen in het zwart uitgevoerd. Op de borst is het logo te zien van kledingsponsor Adidas en voetbalclub Ajax. De spelers zullen de polo dragen voorafgaand aan de Eredivisie.

Trainingsshort

e nieuwe trainingsshort van Ajax seizoen 2019/2020 is anders dan de bovenstukken, volledig zwart van kleur. Het broekje heeft over de zijkanten de drie Adidasstrepen in de kleur goud. Ook de logo’s van Adidas en Ajax zijn goud gekleurd. Aan de bovenkant van het broekje zit een elastische band, zodat deze ieder goed past en comfortabel zit!

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax trainingspak 2020-2021? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Ajax 2020-2021 kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Mesh, voor een betere luchtcirculatie
  • Geborduurde clublogos op alle artikelen
  • Elastische boorden
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.