Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax trainingspak 2015/2016

Na een tijdje gewacht te moeten hebben op het nieuwe trainingspak van de voetbalclub Ajax voor het seizoen van 2015-2016, is deze dan ein-de-lijk gelanceerd! Er zullen uiteindelijk twee trainingspakken beschikbaar worden. Momenteel is alleen de zwarte variant nog gelanceerd. En ook van dit trainingspak kunnen we zeggen dat het er ontzettend stijlvol uitziet. Het ene trainingspak zal voornamelijk gebruikt worden door de sterspelers tijdens de voorbereidingen en trainingen op de Champions League en de Eredivisie in de Amsterdam Arena voor het seizoen 2015-2016. Het andere trainingspak zal voornamelijk gedragen worden tijdens de uitwedstrijden in het nieuwe seizoen. De kledingsponsor van Ajax is uiteraard Adidas.

Ajax trainingspak thuis 2015/2016

Het eerste trainingspak van Ajax dat is gelanceerd is geheel in de kleur zwart, met een aantal rode en witte details die de kleuren van Ajax vertegenwoordigen. De rode details worden ook wel de ‘Bold Red’ genoemd. Het jasje van het nieuwe trainingspak is geheel zwart van kleur en heeft een hoge kraag met een rits, zodat je het jasje helemaal kunt sluiten. Het design dat Adidas heeft gebruikt wordt ook wel de Tiro15 genoemd, dit is te herkennen aan de dunne verticale glimmende lijntjes op de borst van het jasje. Deze verticale streepjes lopen ook nog een beetje door tot in de mouwen van het jasje. Aan de onderkant van het jasje zijn twee horizontale brede banen te zien in de kleur rood en wit. Over de schouders en de mouwen van het jasje zijn de drie kenmerkende strepen van kledingsponsor Adidas te vinden. Op de linkerborst van het jasje staat het logo van Ajax met daarboven drie kampioenssterren, deze sterren verwijzen naar de 33 gewonnen Eredivisie kampioenschappen. De rechterborst van het jasje bevat het logo van Adidas in de kleur wit. Het jasje beschikt over twee zakken. De bijpassende broek is ook zwart van kleur. Aan de zijkanten van de broek zijn net als op het jasje de kenmerkende Adidas strepen te vinden in de rode kleur. Op beide broekspijpen staan de logo’s van de club en van Adidas. De onderkant van de trainingsbroek bevat elastiek, waardoor de broek mooi aansluit.

Ajax trainingspak uit 2015/2016

Het tweede trainingspak dat is gelanceerd, is geheel in lichtblauwe kleur met felgroene accenten, die terugkomen in het uittenue van Ajax 2015-2016. Het jasje heeft een hoge hals met een verticale rits zodat je deze helemaal kunt sluiten als het wat kouder is. Op de borst staan dunne glimmende verticale lijntjes die doorlopen tot de binnenkant van de mouwen. Over de schouders en de mouwen zijn drie kenmerkende Adidas strepen te vinden, in dezelfde felgroene kleur als het uittenue. Aan de onderkant van het jack zijn twee banen te vinden in de kleuren groen en wit. Op de linkerborst staat het logo van de club met daarboven drie kampioenssterren en op de rechterborst staat het logo van Adidas in de kleur wit. Het jasje heeft 2 zakken. De bijpassende trainingsbroek is in dezelfde kleur blauw en heeft over beide zijkanten de kenmerkende Adidas strepen lopen. Op de broekspijpen zijn de logo’s van de club en van de kledingsponsor te vinden.

Overige trainingskleding

Wat zou de club moeten zonder de overige trainingskleding? Precies! Ook deze producten mogen niet ontbreken aan de nieuwe Ajax voetbalkledinglijn van het seizoen 2015-2016. Verschillende producten zijn gelanceerd, zoals de trainingsbroek, de sweater en de polo etc. Hieronder zullen deze kort toegelicht worden. Alle trainingskleding is in twee kleuren beschikbaar.

Trainingsbroek

De nieuwe trainingsbroek van Ajax 2015-2016 heeft veel weg van de trainingsbroek. De broek is zwart van kleur en heeft op de zijkanten de drie kenmerkende adidas strepen. Op beide broekspijpen zijn de logo’s van Ajax en Adidas te zien. Aan de bovenkant van de broek is een horizontale rode baan aanwezig.

Trainingsshirt

Het trainingsshirt van Ajax is geheel zwart van kleur en heeft rode en witte accenten. Op de borst zijn dunne verticale glimmende banen te zien, en over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende Adidas strepen in een rode kleur. Aan de onderkant van het shirt zijn twee banen te zien in de kleuren rood en wit.

Sweater

De nieuwe sweater ziet er ook dit jaar weer uitstekend uit. De sweater is zwart van kleur en heeft dezelfde details als het jasje van het trainingspak. Het enige wat verschilt bij deze twee is dat de sweater van een andere stof is gemaakt, waardoor deze ook makkelijker dagelijks draagbaar wordt.

Trainingstrui

De trainingstrui van de club is geheel zwart van kleur en heeft een hoge kraag. De trui heeft aan de zijkant van de kraag een kleine rits. Over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende rode Adidas strepen, en onderaan het shirt staan de horizontale, in ajax gekleurde banen. Ook de logo’s mogen hier niet aan ontbreken.

Polo

De polo voor het nieuwe seizoen ziet er weer stijlvol uit. De polo heeft hetzelfde Tiro15 design als het trainingsjack, maar dat maakt het niet minder uniek! De polo bevat de kenmerkende Adidas banen over de schouders en mouwen. Op de linkerborst staat het logo van Ajax met daarboven de drie kampioenssterren, en op de rechterborst staat het logo van Adidas.

Trainingsshort

De nieuwe trainingsshort van Ajax is geheel zwart van kleur, en heeft over de zijkanten de rode Adidas strepen lopen. Op beide broekspijpen staan de logo’s van de club en van kledingsponsor Adidas. Aan de bovenkant van de short loopt een horizontale rode baan. De short bevat ook broekzakken.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax trainingspak 2015-2016? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van Ajax 2015-2016 kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • Mesh, voor een betere luchtcirculatie
  • Geborduurde clublogos op alle artikelen
  • Elastische boorden
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.