Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax Tenue en Trainingspak Kids 2017/2018

Ajax Tenue Kids Thuis en Uit 2017/2018

Ook voor de kinderen zijn de nieuwe thuistenues, uittenues en trainingspakken van voetbalclub Ajax eindelijk gelanceerd. De collectie ziet er weer erg stijlvol uit dit seizoen 2017-2018. De nieuwe producten voor kinderen zijn wat betreft het design precies hetzelfde als die voor de volwassenen.

Ajax Thuistenue Kids 2017/2018

Het nieuwe thuisshirt voor kinderen van Ajax ziet er ook dit seizoen weer top uit! Het shirt heeft over het midden een brede rode baan lopen, en aan de zijkanten hiervan heeft het shirt een witte kleur. Ook de mouwen van het shirt zijn wit. Over de schouders en de mouwen lopen de kenmerkende Adidas strepen en het shirt heeft een ronde hals. Op de linkerborst staat het logo van Ajax, met daarboven de drie kampioenssterren. Deze sterren vertegenwoordigen de 33 kampioenschappen die Ajax al gewonnen heeft. De linkermouw van het shirt kun je omvouwen, hieronder staan de kleuren van de Amsterdamse vlag. Het bijpassende broekje is wit van kleur en heeft aan de zijkanten rode Adidas strepen. De bijpassende sokken zijn wit van kleur.

Ajax Uittenue Kids 2017/2018

Het nieuwe uittenue dat is gelanceerd voor kinderen ziet er spetterend uit! Het uitshirt van Ajax heeft een felgroene kleur, waardoor het shirt enorm opvalt. Het uitshirt heeft een witte v-hals, en over de schouders en de mouwen zijn er witte Adidas strepen te vinden. De onderkant van de mouwen is ook wit van kleur. Aan de onderkant van het shirt zijn 3 banen te vinden, waarvan 2 dunne banen en 1 brede. Deze banen zijn in de kleuren van de Amsterdamse vlag, welke Ajax vertegenwoordigd. Op de linkerborst staat het logo van de club met de drie kampioenssterren en op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Adidas. Op het midden van het shirt staat een groot zwart logo van Ziggo, die vanaf dit jaar de hoofdsponsor is van de club. Het bijpassende broekje is in dezelfde kleur groen, en heeft aan de zijkanten van het broekje witte Adidas strepen. Ook de logo’s van de club en de kledingsponsor zijn hierop terug te zien.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Ajax Trainingspak Kids Zwart 2017/2018

Het eerste trainingspak van de club dat is gelanceerd voor kinderen is uitgebracht in de kleur zwart. Dit trainingspak zal voornamelijk gedragen worden tijdens de thuiswedstrijden. Het trainingspak is geheel in de kleur zwart met hier en daar wat rode en witte accenten. Deze accenten zijn terug te zien in bijvoorbeeld de onderkant van het trainingsjasje. Hier zijn twee brede horizontale banen te zien in de kleuren rood en wit. Over de schouders en de mouwen zijn drie rode Adidas strepen te vinden, welke ook doorlopen in de trainingsbroek. Op de linkerborst staat het logo van de club met de drie kampioenssterren en op de rechterborst staat het logo van Adidas. Op de borst zie je dunne verticale glimmende lijntjes, dit geeft het trainingspak een mooie uitstraling. Het jasje heeft een hoge kraag en twee zakken. De trainingsbroek die niet aan deze set mag ontbreken is ook in de kleur zwart. Op de zijkanten staan de Adidas strepen en de logo’s staan op de broekspijpen.

Ajax Trainingspak Kids Blauw 2017/2018

Het twee trainingspak die de club heeft gelanceerd is geheel in een lichtblauwe kleur met felgroene accenten. Deze felgroene kleur is de hoofdkleur van het nieuwe uittenue van Ajax. Deze kleurencombinatie ziet er opvallend uit. Het nieuwe trainingsjasje heeft net als het andere trainingspak een hoge kraag die je helemaal kan sluiten. Over de mouwen en de schouders zijn felgroene adidas strepen te zien, en ook aan de onderkant van het jack loopt een felgroene brede baan. Op de linkerborst staat het logo van de club en op de rechterborst het logo van de kledingsponsor. Op de borst zie je dunne glimmende verticale banen. De bijpassende broek is ook helemaal in de kleur lichtblauw en de felgroene accenten komen terug op de zijkanten van de trainingsbroek. Ook de logo’s van de club en Adidas mogen hierop niet ontbreken.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax kinder tenue thuis en/of uit 2017-2018? Je kunt hier ook het Ajax tenue thuis en uit 2017-2018 voor volwassenen en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde geborduurd
  • "Ajax" op de achterzijde in de hals geborduurd
  • ClimaCool technologie
  • V-hals of ronde hals
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.