Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Ajax tenue uit 2017/2018

We hebben er met zijn allen weer een tijdje op moeten wachten, maar vandaag was het dan eindelijk zover. De lancering van het nieuwe uittenue van voetbalclub Ajax! De lancering is uiteraard uitgevoerd door de club en Adidas, zij zijn de kledingsponsor van de voetbalclub. Ajax zal verschillende wedstrijden spelen dit nieuwe seizoen in dit nieuwe uittenue. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de KNVB Beker, maar ook de Eredivisie. De eerste wedstrijd in dit nieuwe tenue is de kampioenswedstrijd van Ajax op 8 mei 2016 geweest tegen de Graafschap. Het tenue was al eerder uitgelekt, en dit bleek ook te kloppen. Het design zal hieronder verder besproken worden.

Design

Het nieuwe uittenue van voetbalclub Ajax ziet er ook dit seizoen weer tiptop uit. Het tenue bestaat uit drie kleuren, namelijk: zwart, donkergrijs en lichtblauw. De donkergrijze kleur wordt ook wel 'Bold Onix' genoemd en de lichtblauwe kleur noemen ze ook wel 'Aqua Blue'. Het midden van het shirt is zwart van kleur, en de mouwen zijn donkergrijs. Over het shirt zijn hier en daar donkergrijze en lichtblauwe details te zien. De lichtblauwe details zijn bijvoorbeeld te vinden over de schouders van het nieuwe uitshirt, hier staan namelijk de bekende Adidas strepen op. Ook aan het einde van de mouw is een hele dunne lichtblauwe baan te zien. Het uitshirt heeft een mooie ronde hals, met aan de achterkant van de hals ook een lichtblauw detail. Op de voorkant van het shirt zijn drie grote Andreas kruizen te vinden die onder elkaar staan in een donkergrijze ('Bold Onix') kleur. Ook de sponsoren mogen niet vergeten worden op dit nieuwe tenue. Op de linkerborst staat het logo van de voetbalclub zelf met daarboven de niet te vergeten drie kampioenssterren, ter ere van de 33 gewonnen kamioenschappen. Dit logo is ook in de lichtblauwe kleur. Op de rechterborst daarentegen staat het logo van kledingsponsor Adidas in dezelfde blauwe kleur. Adidas is al sinds het jaar 2000 kledingsponsor van de club. Op het midden van het uitshirt is in grote letters hoofdsponsor Ziggo te zien in een lichtblauwe kleur. Ziggo is sinds 2015 sponsor van de club en dit zal tot zeker 2019 zo blijven.

Technische Informatie

Het nieuwe uittenue is niet compleet zonder het bijpassende voetbalbroekje en de voetbalsokken. Het bijpassende broekje van Ajax is in dezelfde lichtblauwe kleur zoals deze ook terugkomt in het uitshirt van de club. Aan de zijkanten zijn drie donkergrijze Adidas strepen te zien. Ook de logo's van de club en Adidas mogen hierop niet ontbreken. De voetbalsokken zijn donkergrijs en hebben aan de bovenkant twee horizontale banen in lichtblauwe kleur en donkergrijs. Ook hier weer mogen de logo's niet ontbreken.

Het nieuwe uittenue van Ajax 2017-2018 beschikt over een nieuwe bedrukking. Het felgekleurde Aqua Blue kan ook op jou rug schitteren. De nummers van de spelers komen prachtig naar voren door de extra 'Bold Onix' lijn die zich in de nummers bevindt.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Ajax tenue uit 2017-2018? Je kunt hier ook het Ajax tenue thuis 2017-2018 en Ajax trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de linksboven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 3 kampioens sterren, Ajax en Adidas logo op de voorzijde geborduurd
  • ClimaCool technologie
  • Ronde hals
  • Bold Onix en Aqua Blue Details
  • Amsterdamse sterren over voorkant shirt
  • Materiaal: 100% polyester
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Ajax tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Ajax spelers. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt.